Burn-out coaching

Als je vastloopt en er een burn-out wordt geconstateerd dan is dat vervelend. Soms heb je het helemaal niet zien aankomen. Soms loop je al jaren op je tandvlees.

 

En de oorzaak ligt meestal niet op één terrein. Feit is dat een burn-out je helemaal onderuit kan halen en dat herstellen niet eenvoudig is. Ik ga graag met je terug naar de kern. Wie ben je? Wat wil je? Wat vind jij belangrijk? Vaak ben je met een burn-out te ver van jezelf afgedreven en ben je talloze grenzen over gegaan. Ik geloof dat het goed is weer bij het begin te beginnen: en dat ben jij!

s

Stress en Spanning

Voor wie stress en spanning ervaart in het dagelijks leven of op het werk. Het (HER)STEL-programma kan preventief worden in gezet om zo uitval voor te zijn.

HERSTEL van Burn-out

Herstel zelf je natuurlijke balans en energie. Wanneer je een burn-out hebt zetten we het (HER)STEL-traject in. (Her)stel de burn-out en creëer een vitale en positieve levenshouding. 

Vitale Levenshouding

Het (HER)STEL-traject kan ook worden ingezet voor wie meer energie wil ervaren, een betere balans in het dagelijks leven en een krachtige vitale levenshouding wil aanleren.

HERSTEL-Trajecten

 Speciaal voor stress en burn-out hebben wij het (HER)STEL-traject ontwikkeld. Het programma is ontstaan uit 15 jaar ervaring met gezondheid, gedragsverandering en persoonlijke ontwikkeling.   Herstellen doe je zelf! 

Zelf Je Balans Hervinden Met Persoonlijke Coaching

Heb Je Last Van Spanning en Stress Of Zit Je Thuis Met Een Burn-out, Maar Weet Je Niet Hoe Je De Balans Weer Kan Herstellen?

Het (HER)STEL-Traject heeft als doel de natuurlijke balans van de deelnemer te herstellen. Het traject kan worden ingezet bij het ervaren van stress, spanningsklachten, burn-out, een persoonlijk ontwikkeltraject of het herstellen van de vitaliteit. Het traject kan zowel curatief als preventief worden gebruikt.

Wanneer kies ik voor een (HER)STEL-Traject?

Ben je Ziek Thuis met een Burn-Out?

Wanneer je een burn-out hebt is het tijd voor verandering. Maar waar begin je? Het (HER)STEL-traject is speciaal geschreven voor wie de verandering in eigen hand wil nemen. Het helpt je in stappen je leven opnieuw te (HER)stellen. Zo ontstaat er weer balans en vitale energie!

Ervaar je Stress en Spanning in het dagelijks leven?

Voor wie regelmatig last heeft van stress en spanning in het dagelijks leven of op het werk. Dit preventieve programma helpt je de balans weer te herstellen en zo uitvallen te voorkomen!

Mis je een Krachtige Vitale Levenshouding?

Gaat alles z’n gangetje maar mis je de echte energie om dingen gedaan te krijgen? Een preventief programma helpt om weer (veer)krachtig in het leven te staan. Kom weer tot jezelf en Leef! 

Heb je het gevoel dat alles uit je handen glipt?

Het gaat allemaal nog maar net en jij doet je best om iedereen tevreden te houden. Herkenbaar? Maar waar blijf jij? Dan is het tijd om wat te (her)stellen. Herstel de balans tussen er zijn voor anderen en luisteren naar jezelf. Herstel het voordat het uit je handen glipt.

Vind je het belangrijk om je eigen ontwikkeling te volgen?

Veranderen doe je zelf en ontwikkeling is jouw proces. Een coach loopt een stukje met je mee en helpt het proces te weer opgang. Zodat jij kan (her)stellen wat nodig is. (Her)stellen doe je zelf!

Dus ik ben…

Ik ben Erik Maessen en ik ben coach, gedragstrainer en zelfstandig ondernemer. Vooral de rol van coach  past mij als gegoten. Na jaren van zoeken, heb ik mijzelf echt herkent als coach. So I am Coach dus. Wat zou er in jou zitten? 

Ik heb zelf een burn-out gehad toen ik 22 was. Ik was gestopt met studeren, wist niet wat ik wilde worden. Ik deed altijd overal aan mee, was op elk feestje te vinden, nee zeggen was geen optie. Ik deed aan sport op hoog niveau en had geleerd dat je hard moet werken als je ergens wilt komen. Verder had ik mijn gevoeligheid goed weten te verbergen achter een masker van iemand met wie het altijd goed gaat. Achteraf gezien was het wachten tot het fout zou gaan. Ik ben blij dat het mij is overkomen toen. Het was de aanzet tot een lang en diepgaand zelfonderzoek. Ik ging mij verdiepen in mijzelf, in het leven, in mensen en hun gedrag. Ik raakte gefascineerd en vooral ook geïnspireerd. Ik ben  mij gaan ontwikkelen als gedragstrainer en  vervolgens als NLP Master en coach. Ik heb er voor gekozen om mij te laten leiden door waar ik nieuwsgierig naar ben en wat ik leuk vind. Het is mijn passie anderen ook gelukkig te zien in wie ze zijn en wat ze doen. Herstellen van een burn-out is uiteindelijk  een proces waar je zelf doorheen zal moeten gaan. Ik help je  graag  om het proces te versnellen en van mijn  ervaring te kunnen leren.

 

Hoe werkt het?

Contact

Neem vooral contact op wanneer je meer wilt weten over een van de coachtrajecten. Contact opnemen kan door het contactformulier in te vullen of een email te sturen. Je mag ook een Whatsapp-bericht sturen of even bellen wanneer je dat prettiger vindt. 

Kennismaken

Wanneer je overweegt om een coachtraject te starten, plannen we eerst een kennismaking in.   Tijdens een kennismaking is het belangrijk om een goede inschatting te maken van waar jij tegenaan loopt en waar je behoefte aan hebt. Je ontvangt een voorstel voor een coachtraject op maat.

Start van het traject

Het traject gaat van start zodra duidelijk is hoe het coachtraject er uit gaat zien en waar aan gewerkt wordt. Je ontvangt een offerte-voorstel op maat. Wanneer je akkoord gaat met het voorstel en de offerte, plannen we een eerste afspraak in. 

Heb je nog vragen?

Open chat
1
Heb je een vraag?
Hallo, waar kan ik je mee helpen?