Career coaching

Het maken van een studiekeuze, je af durven vragen of je werk nog wel bij je past en bij jezelf blijven als je in de mallemolen zit van werk en gezin: het valt niet mee.

 

Dan is het goed je af te vragen: Wat wil ik eigenlijk? Waar ben ik goed in? Wat doe ik het liefst? Wat is de juiste keuze voor mij? Ik geloof dat een goede loopbaan of studiekeuze van levensbelang is omdat je pas echt gelukkig kunt zijn, als je iets doet dat past bij wie jij bent. En als je al richting hebt gegeven aan je loopbaan en een start hebt gemaakt, wil dat niet zeggen dat het een keuze voor het leven moet zijn. Ik help je graag bij het (her)ontdekken van wie jij bent, waar je passie ligt en waarin jij je onderscheidt van anderen. Want ik geloof oprecht dat wie een loopbaan kiest die bij hem past, echt gelukkiger is.

Loopbaan QuickScan+

Een professionele scan van persoonlijke kenmerken, competenties en motivatie. + coaching op maat. De snelste manier om richting te bepalen in je loopbaan. Een richting die echt past bij wie je bent!

Loopbaan Actief+

 Een Loopbaan QuickScan aangevuld met actieve coaching op maat, buiten in de natuur. Een loopbaan traject om mee in beweging te komen. Doe, ervaar en reflecteer op jezelf, samen met een coach in een prachtige omgeving. 

StudieKeuze QuickScan+

Een  persoonlijke scan voor een passende studiekeuze, inclusief match en aanvullende coaching op maat. De snelste weg naar een studiekeuze die werkelijk past bij wie je bent . 

StudieKeuze Do-It

Een Studiekeuze QuickScan met actieve coaching. Voor wie leert door te doen i.p.v. denken. Ervaar wat het is om jezelf te zijn, richting te bepalen en je eigen gevoel te volgen in je leven, studiekeuze en loopbaan. 

Een Keuze Die Bij Je Past Met Persoonlijke Coaching

Heb Je Het Gevoel Dat Je Wat Anders Wilt Doen, Maar Heb Je Geen Idee Waar Te Beginnen?


Om te weten wat bij je past, heb je kennis van jezelf nodig. Gek genoeg wordt dit vaak overgeslagen. Het is juist DE plek om te beginnen, zodat je de volgende stap in je ontwikkeling kan bepalen. Onderzoek wie je bent, waar je goed in bent, wat graag doet en waar je voor staat. Zoek naar richtingen die daar bij aansluiten en probeer ze uit.

Wanneer kies ik Career coaching?

Ben je opzoek naar ander werk maar weet je niet wat?

Dan is het tijd om je verder te verdiepen in jezelf. Door het maken van een QuickScan heb je snel een beeld van wie je bent en waar je goed in bent. Aanvullende coaching kan je helpen om te komen tot wat er werkelijk toe doet. 

Wil je weten waar je mogelijkheden liggen?

Wanneer je anders naar jezelf gaat kijken, ontdek je vaak nieuwe mogelijkheden. Dat kan door het maken van een QuickScan, verdiepende coachgesprekken of door te leren creatief te denken. Je hebt meer mogelijkheden dan je denkt. 

Wil je een ECHT passende studiekeuze maken?

Een passende keuze maak je alleen wanneer je aansluit bij wie je bent, waar je goed in bent en bij wat je graag doet. Met een QuickScan heb je dat snel in beeld. Door gebruik te maken van de database en matchsysteem, krijg je zicht op alle passende richtingen. 

Wil je weten wat het is om je hart te volgen?

Je hart volgen vraagt verdieping in jezelf. Een coachtraject kan je helpen om je met de juiste vragen bezig te houden. Een actief traject kan je helpen om vooral ook te ervaren, zodat je leert om het juiste gevoel te herkennen en te volgen!  

Dus ik ben…

Ik ben Erik Maessen en ik ben coach, gedragstrainer en zelfstandig ondernemer. Vooral de rol van coach  past mij als gegoten. Na jaren van zoeken, heb ik mijzelf echt herkent als coach. So I am Coach dus. Wat zou er in jou zitten?

Ik studeerde fysiotherapie en bedrijfsmanagement, maar kwam er gaandeweg achter dat ik daar niet gelukkig van werd. Wel van mensen. En vooral om mensen te helpen weer richting te geven aan hun leven.  Gedrag fascineert mij enorm. Ik ben  mij gaan ontwikkelen als gedragstrainer en  vervolgens als NLP Master en coach. Ik heb er voor gekozen om mij te laten leiden door waar ik nieuwsgierig naar ben en wat ik leuk vind. Het is mijn passie anderen ook gelukkig te zien in wie ze zijn en wat ze doen.

Als coach heb een rustige en losse manier van werken.   Ik vind een prettige (werk)relatie heel erg belangrijk. Wat mij betreft is dat de belangrijkste basis om tot een geslaagd coachtraject te komen. Ik geloof niet in één vast aanpak of methode die voor iedereen werkt.  Het is iets om samen te onderzoeken. Ik werk al ruim 15 jaar als coach en gedragstrainer en heb inmiddels 1000+ mensen verder mogen helpen in hun persoonlijke ontwikkelproces. Graag zet ik mijn ervaring en passie ook voor jou in om je verder te helpen.   Ik maak graag een keer kennis met je!

Heb je nog vragen?

Open chat
1
Heb je een vraag?
Hallo, waar kan ik je mee helpen?