Neem Contact op

Heb je een vraag?  Stuur een mail!

Stuur een Bericht

11 + 13 =

Meest gevraagd…

In welke regio werk je?

Ik woon in Zutphen en werk tegenwoordig vooral in Gelderland, Overijssel en soms in Utrecht. In overleg kan ik ook in de rest van Nederland coachen en trainen. Soms kan dat online of maken we afspraken over reistijd en kosten. Kan ik je zelf niet verder helpen dan verwijs ik je graag door naar een goede coach uit mijn netwerk. 

Werk je ook voor organisaties?

Ik doe zowel particulieren trajecten als voor organisaties. Zo werk ik regelmatig in opdracht van een organisatie of gemeente. Ik doe vooral individuele coachtrajecten of trainingen. Voor groepen kan ik op maat een programma aanbieden. 

Hoe snel kan ik beginnen met een traject?

Meestal neem ik binnen een dag contact met je op en kunnen we een kennismaking inplannen. Vaak kan een kennismaking binnen een week plaatsvinden. Daarna beslis je of je gaat starten met een traject. Is er geen klik of heb ik geen tijd, dan verwijs ik je zo goed mogelijk verder.

Wat kost een traject?

Het is lastig om zomaar een bedrag te noemen. Ik maak eigenlijk altijd een offerte op maat. Kennismaken mag altijd gratis. Daarna ontvang je een voorstel. Na afloop ontvang je een factuur wanneer je tevreden bent over het traject. 

Valt coaching onder mijn verzekering?

Er zijn verzekeraars die ruimte bieden voor alternatieve trajecten. Overleg met je verzekeraar of ze het traject willen vergoeden. Voor Burn-out trajecten geldt dat er via de A.O.V. en de werkgever vergoedingsmogelijkheden zijn. Sommige werkgevers bieden ook scholingsbudgettten. Ik help je graag bij het uitzoeken van de mogelijkheden. 

Open chat
1
Heb je een vraag?
Hallo, waar kan ik je mee helpen?