Life coaching

Soms weerhoudt iets je ervan om echt gelukkig te zijn. Je bent bijvoorbeeld onzeker of heel snel boos. Het kan ook zijn dat je relaties steeds stuk lopen, je niet voor jezelf op durft te komen of je hebt het idee dat je totaal vast loopt in onze drukke maatschappij.

 

Life coaching kan je helpen om dit te doorbreken. Goed inzicht in jezelf en de processen die spelen kan een groot verschil maken. Zo lukt het weer om je doelen te behalen, bewuster te leven en gelukkig te zijn met wie je bent en wat je doet. 

Verder Komen Met Persoonlijke Coaching

Heb Je Het Gevoel Dat Het Tijd Is Om Voor Verandering Te Zorgen In Je Leven, Maar Weet Je Niet Precies Hoe?

Life coaching kan worden ingezet bij vrijwel alles waar je in vastloopt in je leven. Het maakt je bewuster van jezelf , je gedrag en de keuzes die je maakt. Life Coaching brengt je dichter bij jezelf, zodat je jezelf verder kan helpen en je leven kan leven zoals jij  dat wilt!

Wanneer kies ik  Life coaching?

Heb je het gevoel niet langer jezelf te zijn?

Vaak ben je dan te ver van jezelf af komen te staan. Je hebt signalen gemist, ervaringen niet verwerkt of te lang dingen gedaan waar je niet achter stond. Life coaching kan je helpen jezelf weer terug te vinden. 

Ervaar je veel problemen in je dagelijks leven?

Soms heb je zo’n periode waarin de problemen je lijken te achtervolgen. Wanneer het je niet meer lukt om daar zelf uit te komen, kan Life Coaching je helpen. Coaching kan je een spiegel voorhouden, leren nieuwe oplossingen te zien en de kracht herstellen om ze zelf op te lossen. 

Ben je vaak boos, gefrustreerd, down of angstig?

Soms lijken de emoties het over te nemen en krijg je het gevoel niet langer je eigen keuzes te kunnen maken. Life Coaching kan je helpen om los te komen van overheersende emoties en je eigen leven lichter te leven. 

Dus ik ben…

Ik ben Erik Maessen en ik ben coach, gedragstrainer en zelfstandig ondernemer. Vooral de rol van coach  past mij als gegoten. Na jaren van zoeken, heb ik mijzelf echt herkent als coach. So I am Coach dus. Wat zou er in jou zitten?

Het leven loopt zoals het loopt. Ik heb zelf in de praktijk geleerd dat dit niet altijd even gemakkelijk is. Terugkijkend kan ik zeggen dat ik  door al mijn tegenslagen vooral sterker en flexibeler ben geworden.  PTG noemen ze dat, Post Traumatische Groei. Het helpt mij nu om sneller te schakelen en mij aan te passen aan de loop van het leven.  Door wat ik heb meegemaakt ben  mij gaan ontwikkelen als gedragstrainer en  vervolgens als NLP Master en coach. Ik werk al ruim 15 jaar als coach en gedragstrainer en heb inmiddels 1000+ mensen verder mogen helpen in hun persoonlijke ontwikkelproces. Graag zet ik mijn ervaring en passie ook voor jou in om je verder te helpen.   Ik maak graag een keer kennis met je!

Hoe werkt het?

Contact

Neem vooral contact op wanneer je meer wilt weten over een van de coachtrajecten. Contact opnemen kan door het contactformulier in te vullen of een email te sturen. Je mag ook een whatsapp-bericht sturen of even bellen wanneer je dat prettiger vindt. 

Kennismaken

Wanneer je overweegt om een coachtraject te starten, plannen we eerst een kennismaking in.   Tijdens een kennismaking is het belangrijk om een goede inschatting te maken van waar jij tegenaan loopt en waar je behoefte aan hebt. Je ontvangt een voorstel voor een coachtraject op maat

Start van het traject

Het traject gaat van start zodra duidelijk is hoe het coachtraject er uit gaat zien en waar aan gewerkt wordt. Je ontvangt een offerte-voorstel op maat. Wanneer je akkoord gaat met het voorstel en de offerte, plannen we een eerste afspraak in. 

Heb je nog vragen?

Open chat
1
Heb je een vraag?
Hallo, waar kan ik je mee helpen?